Heropeningsactie

 

               STAY PRETTY, STAY SAFE PAKKET

Nieuw pakket voor de SPMU behandelingen.  Boek een combinatie behandeling powderbrows en deepliner en krijg 100€ korting. Normale prijs 598€, met de heropeningsactie 498€ (boekingen kunnen online vanaf mei, nu al boekbaar)

Wil je toch liever enkel powderbrows? Krijg een korting van 50€ per boeking en betaal 349€ ipv 399€ (boekingen kunnen online vanaf mei, nu al boekbaar)

Wat zijn powderbrows?

Powderbrows is een nieuwe techniek voor semi-permanente make-up die wordt toegepast met een machinale nanonaald. De aanzet (begin van de wenkbrauw) gaat lichter gezet worden, om een mooie overgang te creëren.

Ziet het resultaat er natuurlijk uit?

De eerste keer werken we voorzichtig en licht qua kleur. Je kan bij je touch up altijd donkerder gaan qua kleur, maar niet lichter. De kleur en vorm wordt afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid door middel van browmapping. Er wordt dus eerst voorgetekend, deze vorm moet je eerst goedkeuren voor ik begin.

Hoe zie ik direct na de behandeling uit?

Het behandelde gebied kan wat rood zien en eventueel licht gezwollen zijn. Deze bijwerking verdwijnen vaak binnen een paar uurtjes. Na de behandeling is de kleur de eerste 5 à 7 dagen altijd ongeveer 40% tot 70% donkerder dan de kleur die samen met jou is gekozen als eindresultaat. Dit heeft te maken met het natuurlijke helingsproces van de huid. Pas na ongeveer 30 dagen kun je het volledige resultaat zien omdat dan de huid volledig hersteld is. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, dit hoort bij het herstelproces van de huid.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Afhankelijk van welke zone en welke technieken er zijn gebruikt blijft semi-permanente make-up gemiddeld 12-16 maanden mooi. De houdbaarheid heeft ook te maken met je huidtype, je verzorgingsrituelen, je levensstijl en de mate hoeveel en hoe vaak je jouw huid blootstelt aan de zon/zonnebank. Als je een vet huidtype hebt kan het zijn dat het resultaat minder lang blijft. Soms blijven de pigmenten ook langer zichtbaar, bv bij een droge huid. Zodra de pigmenten / kleur wat gaat vervagen kan je de resultaten heel makkelijk onderhouden door een "touch up" te laten doen. Hiervoor gelden speciale tarieven (zie prijslijst).

OPGELET! Wil jij een afspraak 's avonds of in het weekend? Stuur me dan even een mailtje, door de duur van de behandelingen kan je deze niet online boeken. Afspraken overdag kan je wel online boeken!

Wat is een deepliner?

Deepliner is een semipermanente make-up techniek toegepast met een machinale nanonaald. Bij de deepliner gaan we zeer fijn en naturel werken, door een lijntje te plaatsen net aan de wimperrand. Dit zorgt voor een voller wimper effect en open blik.                        Dit is de meest natuurlijke vorm van semi-permanente make-up.

Hoelang gaat de deepliner mee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad.

Zeer vette huid: tot 6 maanden

Vette tot normale huid: 10-14 maanden

Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

Zijn de ogen gezwollen na de behandeling?

Enkel eerste paar uur (max. 1 dag) tenzij de klant enorm gevoelig is kan het tot 3 dagen duren, dit komt zelden voor.

OPGELET! Wil jij een afspraak 's avonds of in het weekend? Stuur me dan even een mailtje, door de duur van de behandelingen kan je deze niet online boeken. Afspraken overdag kan je wel online boeken!