Wimperextensions


Russian volume/3D-6D

Bij de volume techniek worden er op ieder eigen wimperhaartje 3 tot 6 flinter dunne extensions als een handgemaakt waaiertje aangebracht. Wij werken absoluut niet met voorgemaakte trosjes!

Op deze manier creëer je een volume (deze techniek kan heel naturel of net dat tikkeltje meer gezet worden en bepaal je zelf na het aangeven van je voorkeur) die je met de 2D techniek niet kan bereiken en je wimperextensions voelen zijde zacht aan. Ook zeer geschikt wanneer je weinig wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol 'wauw' effect wilt. De lengte en krul bespreken we samen vooraf. Er wordt gekeken naar je eigen wimpers en je krijgt ons professioneel advies.

Ook kies je zelf de stijl, wil je naturel of liever heel opvallend? Het kan allemaal en de stijl wordt aangepast aan jouw persoonlijkheid. (Zie portfolio)

Bij ons is er geen prijsverschil tussen naturel, 3D of 6D of een extra volle versie. 

Het is belangrijk dat je op je afspraak komt ZONDER oog make-up/mascara. Verwijder deze voor je afspraak thuis met speciale lash foam (bij ons verkrijgbaar), en water.

Reken qua tijd tussen de 90 en 120min voor een nieuwe set, afhankelijk van wat je wenst en hoeveel eigen wimpers je hebt. 

Welke nazorg is er nodig?

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden.

Niet wrijven in de ogen maar dep zachtjes droog na wassen. Was je wimpers regelmatig. Een speciale foam is te verkrijgen in het salon.

Gebruik geen producten zoals mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis.

Het gebruik van mascara is af te raden, mocht je toch mascara willen dragen, dan kun je mascara op waterbasis gebruiken.

Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen

Zo nu en dan een bezoekje aan de sauna is geen probleem. Dagelijks gebruik kan eerder onderhoud tot gevolg hebben

Probeer niet de wimper extensions zelf te verwijderen, Laat dit altijd door een professional doen.

Trek of knip niet aan uw wimpers.

Eyeliner of oogpotlood verwijderen met een wattenstaafje met micellair water zonder olie.

Elke ochtend even de wimpers kammen met een wimperborsteltje.